Части за колесари

20150331_09090820150331_090925     – РОЛКИ

20150331_091103                                – ОПОРНО КОЛЕЛО НА КОЛЕСАР

20150331_09115220150331_091200      -ЛЕБЕДКИ KNOT 450кг

20150331_09140420150331_091415    –  ЛЕБЕДКИ KNOT 900кг

20150331_09152920150331_091549     – МЕТАЛНИ КАЛНИЦИ

20150331_09220620150331_092215      -ЛАПИ

Калник единичен за ремаркеКалник единичен за ремарке Калник единичен за ремарке   – ПЛАСТМАСОВИ КАЛНИЦИ