Видове тегличи

Стацнионарен теглич с болтове

Сверична присъединителна кука с болтова система за откачане тип: „Шиш”.
Куката се държи на два болта и се сваля с гаечен ключ.Основно се използва за леки
автомобили.

Автоматичен хоризонтален теглич


Автоматичен теглич с хоризонтален механизъм при които сверичната присъединителна кука се сваля бързо и лесно без инструменти.След премахването на куката тегличът остава частично скрит.Тегличът е снабден с блокировъчна система за безопасност при експлатация.

Автоматичен Вертикален теглич

Сверичната присъединителна кука се сваля бързо и лесно без инструменти.Тегличът е снабден с заключваща се брава против кражби.След отстраняване на куката тегличът е напълно незабележим.

Фланец –кука с четири отвора

Кована,сверична присъединителна кука с четири отвора.Мултифункционална кука подходяща за микробуси и товарни автомобили.Издръжливост на вертикално натоварване до 120кг и 3500кг. тежест на ремаркето.

Фланец-кука с два отвора


Кована,сврична присъединителна кука с  два отвора с междуцентрие 90мм.Издръжливост на вертикално натоварване до 100кг и 3500кг тежест на ремаркето.Мултифункционална кука с приложение както при бусове и товарни автомобили така и при леките автомобили.

Видео теглич с болтове

Видео теглич с хоризонтален автомат

Видео теглич с вертикален автомат

Ето как се тестват тегличите на Thule

Ето как се тестват тегличите на Thule

Thule е една от най-разпространените марки за теглич и аксесоари за автомобили на Европейския и Световен пазари.Тегличите на тази марка се отличават с качество и внимание към детайлите.

Често задавани въпроси:

1. Какво включва комплекта на теглича? – Компонентите включени в комплекта са подбрани така че, когато започне инсталацията на теглича монтьора да не се нуждае от нищо друго освен инструменти и основни познания за ходовата част и електрическата система на автомобила. В комплекта са включени: основната греда към която се захваща присъединителната кука,присъединителната кука,всички необходими […]